Hollywoodsterren feliciteren Macron op Twitter

Amerikaans comédienne Chelsea Handler was een van de Hollywoodsterren die Macron via Twitter feliciteerde met zijn overwinning.
Willy Sanjuan/Invision/AP Amerikaans comédienne Chelsea Handler was een van de Hollywoodsterren die Macron via Twitter feliciteerde met zijn overwinning.
Verschillende Hollywoodsterren reageerden gisteren verheugd op de verkiezing van Emmanuel Macron tot nieuwe president van Frankrijk. Na de verrassende overwinning van Donald Trump tegen Hillary Clinton in november hielden sommige sterren hun hart vast.

Emmanuel Macron won gisteren de tweede ronde van de Franse presidentsverkiezingen van de rechts-populistische Marine Le Pen. Een stoet aan wereldleiders feliciteerden Macron met zijn overwinning.

Zoals gebruikelijk reageerde de Amerikaanse president Donald Trump op Twitter op de verkiezingswinst van Macron. "Felicitaties aan Emmanuel Macron met zijn grote overwinning vandaag als volgende president van Frankrijk. Ik verheug me erop om met hem samen te werken", schreef Trump.

Ook verschillende andere sterren lieten hun enthousiasme uit over de verkiezing van Macron zoals: comédienne Chelsea Handler, komiek Seth Meyers en dragqueen RuPaul.