Hoertje met de drie borsten is nu succesvolle journaliste

Mary, het hoertje met de drie borsten uit 'Total Recall' (1990)
YouTube Mary, het hoertje met de drie borsten uit 'Total Recall' (1990)
Google 'Lycia Naff' en je krijgt een vrouw in een maatpak te zien, een brunette in een Star Trek-kostuum en... het hoertje met de drie borsten uit 'Total Recall'. "Dat heb ik ook al gehoord!", lacht de 49-jarige Naff, die nu een succesvolle journaliste is. "Ik heb mezelf nog nooit gegoogled, en ik zal dat ook nooit doen. Wat niet weet, niet deert."

Naff zegt dat ze de rol van het hoertje met de drie borsten "puur voor de lol" aannam, en omdat het om nepborsten ging. "Ik zag daar geen graten in want het waren niet eens mijn eigen borsten", klinkt het.
"Ze waren alle drie nep", bevestigt Naff. "Het gaat om een prothese die aan mijn hals begon en helemaal tot aan mijn navel kwam. Het duurde maar liefst acht uur om dat aan te brengen. Twee make-upartiesten prulden aan mij terwijl ik een dutje deed in een zeer discrete ruimte."

Toch geeft de voormalige actrice toe dat ze vlak voor de opnames plots erg verlegen werd: "Ik draaide eventjes door en had spijt dat ik had toegezegd, maar Paul Verhoeven (de regisseur nvdr.) heeft zijn uiterste best gedaan om mij gerust te stellen. Hij beloofde me een betere rol in zijn volgende film, maar daar is nooit iets van in huis gekomen!" (lacht)

Verlegen
Naff was achteraf zo verlegen dat ze verschillende interviews afzegde. Bovendien probeerde ze om de aandacht van de fans te negeren: "Ik besloot om niet elke fanbrief van iedere gevangene te beantwoorden."

Gelukkig kon ze er jaren later uiteindelijk wél om lachen. Die klik maakte ze toen een vriend met een t-shirt kwam aandraven dat hij in een seksshop had gekocht. "Op het t-shirt stond mijn personage uit de film waar ze haar drie borsten laat zien. Onder de afbeelding stond: 'Got Milk?'", lacht Naff. "Ik heb meteen alle dertig shirts opgekocht en ze daarna als prijzen weggegeven tijdens spelavonden bij mijn thuis."

Naff maakt tegenwoordig furore als succesvolle journaliste. Zo schreef ze de voorbije jaren voor onder andere People Magazine, OK! Magazine en de Miami Herald. Haar acteercarrière staat ondertussen op een laag pitje. Haar laatste tv-rolletje kreeg ze vier jaar geleden te pakken in de serie 'Ghost Whisperer'.

Kaitlyn Leeb speelt Mary in de remake van 'Total Recall'. De film komt op 8 augustus in de Belgische bioscoopzalen.
photo_news Kaitlyn Leeb speelt Mary in de remake van 'Total Recall'. De film komt op 8 augustus in de Belgische bioscoopzalen.