Ga naar de mobiele website
^ Top

Hoe Ryan Reynolds en Blake Lively hun huwelijk geheim hielden

getty
Hoewel ze op televisie een 'Gossip Girl' speelt, was Blake Lively (25) in het echte leven wel in staat om haar huwelijk van afgelopen zondag geheim te houden. Nochtans was dat helemaal niet gemakkelijk, gezien de vele voorbereidingen die zij en manlief Ryan Reynolds (35) moesten treffen voor de ceremonie en het feest.

Zo reisde de actrice bijvoorbeeld een paar weken voor de grote dag in stilte naar Charleston, om de plaats van het gebeuren te verkennen.

Taart
Verder moesten ze ook heel wat dingen verzwijgen, vooral aan leveranciers. Taartenbakker 'Maggie Austin Cake' had bijvoorbeeld geen idee dat de perzik-witte bruidstaart voor een bekende bruid en bruidegom was.

"Wij werkten voor een gewone klant, net zoals we altijd doen", zei een verantwoordelijke van het bedrijf. "Uiteraard waren we erg verrast en opgetogen toen bleek dat we voor hen hadden gewerkt."

Getty Images for P&G Prestige

Blakes broer Jason deed dan weer zijn uiterste best om het transport naar het huwelijk te regelen. "Het was geweldig", zei hij aan New York's Daily News; "Ik reisde het hele land rond en huurde auto's van buiten de staat om alles geheim te houden. Ik vind dat ze het goed gedaan hebben. Het was spectaculair."

Gsm
Daarnaast werd ook aan alle betrokkenen gevraagd om een geheimhoudingsdocument te ondertekenen. Dat gold ook voor de ouders van de kinderen uit het lokale koor, die optraden tijdens de ceremonie. Verder werden ook de gsm's van de gasten in beslag genomen en kregen ze die pas terug na het huwelijksfeest.

Toch hadden sommigen wel door dat er iets te gebeuren stond in Charleston. In de dagen voor het feest werd er bijvoorbeeld druk gepraat over een groot verjaardagsfeest voor Blake. "Iemand haalde ook een gigantische hoeveelheid koffie op en zei dat het voor een fotoshoot was. Maar ineens werd de Boone Hall gesloten. Een paar dingen klopten niet en uiteindelijk wisten we wat er aan de hand was", aldus een lokale bron.

REUTERS
getty
Meer over


Meld een bug