Hoe is het eigenlijk met de kinderen van Michael Jackson?

Prince, Paris en Bigi in 2011.
REUTERS Prince, Paris en Bigi in 2011.
De kinderen van Michael Jackson hebben al veel voor hun kiezen gehad. De nieuwe beschuldigingen aan het adres van hun vader in de documentaire ‘Leaving Neverland’ hakken er stevig in. 

Dat Neverland, het landgoed van Michael Jackson, eerder een spookhuis dan een pretpark was, daarvan is de wereld inmiddels wel overtuigd. Nu ja, een legertje verstokte fans houdt vol dat Wade Robson en James Safechuck hun beschuldigingen over misbruik allemaal hebben verzonnen. En familieleden van de King of Pop noemen de documentaire ‘Leaving Neverland’ zelfs een ‘lynchpartij’. Voor hen staat er dan ook meer op het spel dan slechts de herinnering aan een geliefd idool. Volgens het tijdschrift Billboard brengt de nalatenschap van de zanger jaarlijks 25 miljoen dollar op.

Het drietal heeft altijd gezegd dat het leven met hun vader bizar maar liefdevol was en dat ze hem erg missen

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hilde Peeters

  Ik hoop dat die kinderen begeleiding zoeken wat er ook van waar is of niet voor hun is dat hun vader. Ze hebben hun hele leven al geen normaal leven gehad nu dit er nog bij. Ze hebben er het geld voor ik hoop ze toch een paar mensen kennen dieoprecht willen helpen.

 • RUDI AKKERMANS

  Laurent Van De Velde, uw uitlating is pertinent onjuist.

 • Laurent Van De Velde

  Hier in de VS spreekt niemand er nog over, de getuigen staan bekend als leugenaars en dat is ook bewezen. Maar de sensatie verkoopt nog goed in Europa...

 • Michel Rutten

  Dat is het het breng nog steeds veel geld op daar gaat het om geld geld geld na 10 jaar na zijn ze nog steeds om geld bezig maar het interseerd hun dus duidelijk niet naar zijn kinderen toe of om de familie maar om geld geld geld

 • Danny Holdensrath

  Laat aub die kinderen met rust.