Hilary Duff wil strengere wetten voor fotograferen kinderen na vervelend incident

Hilary Duff.
BSRagency BSR Agency Hilary Duff.
Hilary Duff wil dat het moeilijker wordt om kiekjes te maken van kinderen in het openbaar. De 32-jarige actrice had een vervelend incident met een 'fotograaf' en dat heeft haar aan het denken gezet. Dat vertelde ze in haar Instagram Stories.

Hilary confronteerde zaterdag een man die foto's maakte van de American football-wedstrijd van haar 7-jarige zoon. Hij weigerde echter te stoppen omdat het "legaal" is om te fotograferen. "Om eerlijk te zijn weet ik niet eens honderd procent zeker of deze man een paparazzo was", zei de actrice. "Het had net zo goed een gewone jongen kunnen zijn, want ik herken de meeste paparazzi die me elke dag fotograferen wel en hem had ik nooit eerder gezien."

Het voorval bleef aan de actrice knagen. Ze belde zelfs de politie, al kwam die niet opdagen. "Het is erg vreemd, ongepast en eng om een man 7-jarige kinderen te laten fotograferen en dat dit totaal legaal is", vervolgt ze. "Als een ouder je vraagt om te stoppen dan zou er een wet moeten zijn die zegt dat je dan niet meer mag fotograferen.” 

Ouders zouden altijd moeten kunnen weigeren dat een fotograaf hun kinderen vastlegt, vindt de actrice. "We moeten er echt aan werken die wet te veranderen.”
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Nico Dakman

    idd Robby, als je iedereen bezig ziet constant foto's op internet zetten van hun kroost. Omdat 1 ouder dit vraagt moet hij stoppen met fotograferen? Tja die zogezegde "sterren" denken dat ze wat meer mogen dan de rest zeker:-)

  • Robby De Meutter

    Maar zelf wel elke 5minuten een foto op Facebook posten van hun kinderen...