Hilary Duff openhartig over het leven als jonge mama: “Ik voelde me geïsoleerd”

afp
Het voormalige Disney-sterretje Hilary Duff (31) werd op haar 24ste voor de eerste keer moeder. Hoewel ze geen spijt heeft van de keuze om zo jong mama te worden, geeft ze wel toe dat het een eenzame periode was. “Ik voelde me geïsoleerd. Niemand van mijn vrienden had al kinderen”, zegt ze.

De actrice deed de bekentenis in een gesprek met ‘Motherly Podcast’. In 2012 werd de ster voor het eerst moeder van een zoontje, Luca, samen met haar toenmalige echtgenoot Mike Comrie. Ondertussen heeft ze ook een dochter, die Banks genoemd wordt, met haar huidige partner Matthew Koma. Hilary vertelt in de podcast ook dat ze zo vroeg moeder geworden is omdat ze snel volwassen moest worden in de entertainmentindustrie. “Ik was al zo lang aan het werk dat moeder worden een natuurlijke, volgende stap voor me was. Alleen voelde ik me geïsoleerd omdat niemand van mijn vrienden al kinderen had. Maar ik klaag niet, ik wou altijd al moeder worden.”
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Elke Claes

    Dat is ook zo - wij waren ook de eersten van de hele vriendenkring met kinderen, en het was inderdaad een eenzame tijd. De meesten hebben ons een hele tijd links laten liggen en zochten pas terug contact toen ze zelf kids hadden. Toen hebben we ernstig geschift in die kring. Had ik het geweten, ik had jaren eerder kids gekregen - ik ben dolgelukkig met hen èn ik had een pak minder energie in sommige mensen gestoken.

  • Vincenzo Torres

    Och heere toch. Zwemmen in het geld zal het wek ietskd draaglijker hebben gemaakt voor Hilarieke. Een gewoon werkende vrouw komt ook niet klagen in de media, die doet gewoon wat een moeder behoort te doen die voor de bewuste keuze van het moederschap kiest: moeder zijn.