Hilarisch: Dakota Johnson peilt reactie Angelina Jolie tijdens speech Jennifer Aniston

Dakota Johnson kijkt stiekem naar de reactie van Angelina Jolie.
Instagram Dakota Johnson kijkt stiekem naar de reactie van Angelina Jolie.
Jennifer Aniston en Angelina Jolie waren voor het eerst in lange tijd samen op hetzelfde event. Tijdens de Golden Globes zagen de twee ex-en van Brad Pitt elkaar voor de eerste keer na de scheiding van Brangelina. Dat zorgde voor de nodige spanningen.  

Hoewel de dames het ongetwijfeld beschaafd zouden houden, vroegen zowel fans als celebs zich af hoe de interactie tussen Jennifer en Angelina zou verlopen. Ook 'Fifty Shades'-actrice Dakota Johnson kon het duidelijk niet laten om Angelina goed in het oog te houden tijdens de speech van Aniston. 

Jolie hield haar ogen steevast op haar bord gericht, en vermeed - angstvallig? - oogcontact met haar vroegere liefdesrivale. Daarna werd het alleen erger omdat het publiek in de zaal Aniston en Carol Burnett een staande ovatie gaf, wat betekende dat ook Jolie moest opstaan om voor haar voorgangster te applaudisseren. 

Of het nu echt gaat om het bewust negeren van Aniston, of gewoon om een toevallig kiekje dat op het juiste moment is genomen, het resultaat is lachwekkend. De foto ging al snel viraal op het internet, en werd al duizenden keren gedeeld. "Op dat moment waren we allemaal Dakota," grapt een Twitter-gebruiker. "Ik zou net hetzelfde doen als ik op die plaats zat."
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • JOHAN Goossens

    anniston is de mooiste (uiterlijk,de rest weten we niet )