Hier is ze dan: Lindsay straalt met dochtertje Lisa-Marie tijdens verrassingsbezoek aan peter Christoff

rv
Dit is ze. De eerste foto van Lisa-Marie Bloemen, het dochtertje van zangeres Lindsay. Samen met haar moeder verraste ze dit weekend haar peter Christoff bij zijn laatste Kerstconcert in Ninove.

Zwanger worden liep niet van een leien dakje voor Lindsay en partner Kris. Lindsay getuigde daarover openhartig. Uiteindelijk lukte het via ivf. "Blijf dromen en geef nooit op”, zei Lindsay bij de geboorte van Lisa-Marie op 19 december. Het meisje maakte haar publieke optreden -hoe kan het ook anders- meteen in de volle spotlights. Showbizzbloed, heet zoiets.

Niets dan liefde voor kleine Lisa-Marie.
rv Niets dan liefde voor kleine Lisa-Marie.13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kurt Janssens

  Ha de lang verwachte foto van Lisa Marie. Ze ziet er prachtig uit. Nogmaals een dikke proficiat Lindsay. Hoop dat ze later als ze groot is in de sporen van de mama en haar peter treed en ook de muzikale tour opgaat.

 • Albert Gjaltema

  Gefeliciteerd pappa en mamma geniet lekker van de kleine.

 • koen de lange

  mooi

 • jos indigne

  Dikke proficiat , zo geboren worden op de allerbeste dag van t jaar (19 december ) ook mijne verjaardag dus , proficiat aan de gelukkige ouders ,grootouders en vooral de fiere peter en meter niet te vergeten

 • Danny Jennes

  Veel geluk namens de vrienden van de vzw Fundays uit Aarschot!