Hier is de meest sexy BV: Annelien Coorevits

Annelien Coorevits
BELGA Annelien Coorevits

De Vijf-presentatrice Annelien Coorevits en Familie-acteur Roel Vanderstukken werden tot de meest sensuele Bekende Vlamingen verkozen. De twee nemen hun prijs komende zaterdag op de Eroticabeurs in Antwerpen in ontvangst.

Dat Annelien een sexy imago in Vlaanderen heeft, is niet verrassend. Vorig jaar dook ze op als datingexpert in het Vijf-programma Singles en nu krijgen we haar sensuele kant te zien in 'Alle dagen seks'. Vorige week testte ze in het programma bijvoorbeeld seksspeeltjes voor de vier deelnemende koppeltjes uit.

De Eroticabeurs in Antwerpen is net als vorig jaar op zoek gegaan naar de meest sexy BV's. Via een voting op de website van Ero-expo werden zowel de meest sexy vrouwelijke als mannelijke BV verkozen door het publiek.

Bij de vrouwen haalde Annelien Coorevits (28) het van Evi Hanssen, Clara Cleymans, Marie Vinck en Nathalie Meskens. Bij de mannen trok Roel Vanderstukken (38) aan het langste eind. Hij liet Vincent Kompany, Koen Wauters, Adil El Arbi en Anthony Kumpen achter zich.

Joke van de Velde, de meest sexy vrouwelijke BV van 2014, zal de fakkel dit weekend doorgeven aan de winnaars. De beurs, die van vrijdag tot zondag plaatsvindt in Antwerp Expo, wordt aan elkaar gepraat door Peter Van Asbroeck.

Roel Vanderstukken en zijn vrouw Anne-Sofie Balsing.
Photo News Roel Vanderstukken en zijn vrouw Anne-Sofie Balsing.