Het internet lacht Kanye West uit: hij ging op veel te kleine slippers naar chique huwelijk

PHOTO NEWS
De Amerikaanse rapper 2 Chainz is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. Bekende sterren als Kim Kardashian, Lil Wayne, Alicia Keys, Gucci Mane en Kanye West waren bij de bruiloft aanwezig. En net die laatste ging met alle aandacht lopen op het chique feest. Kanye kwam immers op veel te kleine slippers opdagen. 

2 Chainz, oftewel Tauheed Epps, trouwde met Kesha Ward. Met haar is hij al twaalf jaar samen en het stel heeft drie kinderen. Ze gaven elkaar het jawoord in de bekende villa in Miami waar ooit modeontwerper Gianni Versace woonde. Toch waren veel ogen niet op de bruid en de bruidegom gericht, maar wel op Kanye West. 

Hij kwam dan ook op de proppen met slippers die duidelijk enkele maten te klein waren. Bovendien droeg hij ook kousen in de slippers, waarmee hij volgens velen al helemaal de mist ingaat. Ondanks de kostprijs van zo'n 653 euro voor de slippers, was het internet niet bepaald overtuigd van de look. 

Op Twitter doken dan ook heel wat hilarische reacties op. "Doe dit alsjeblieft niet na, het is geen goeie look voor hem of voor jou", schreef iemand. En ook: "Ze waren te laat, dus heeft hij per ongeluk Kims slippers genomen", of "Waarom zijn de slippers van Kanye gemaakt van luchtmatrassen?". 

Photo News
Photo News
Photo News

Een foto die is geplaatst door 2 Chainz Aka Tity Boi (@2chainz) op
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jurgen Van Den Bergh

  Dat krijg je als je op grote voet leeft.

 • Liza Robyn

  En zwaar ongestreken costuum

 • Remus Bogaert

  Het IS een freakshow , die leven in een eigen wereld en denken dat ze übermenschen zijn.

 • Jil Heirman

  Kim K ziet er elke dag wat meer uit als een karikatuur van zichzelf.

 • Walter De Weirdt

  Geld en streken genoeg maar geen manieren!Welke deftige opgevoede mens gaat naar een huwelijks feest of receptie op slippers???Of is dat ook weer de nieuwste"hype"?