Het gaat niet goed met Selena Gomez: "Ze is opgenomen voor psychische hulp"

EPA
Selena Gomez gaat door een moeilijke periode. De zangeres werd de afgelopen weken twee keer opgenomen in het ziekenhuis, waarbij ze de laatste keer een mentale inzinking kreeg. Naar aanleiding daarvan is ze nu opgenomen in een kliniek waar ze psychische hulp krijgt, meldt TMZ.

Gomez werd eind september overgebracht naar het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles nadat bleek dat ze te weinig witte bloedcellen in haar lichaam had, wat gevaar kon opleveren voor de niertransplantatie die ze vorig jaar onderging. Toen ze een paar dagen later naar huis mocht, bleef het aantal bloedcellen te laag, wat voor veel emotie zorgde bij de zangeres.

Volgens bronnen 'sloeg Selena compleet door' en is ze kort daarna opgenomen in een psychiatrische kliniek, waar ze dialectische gedragstherapie ondergaat. Deze behandeling, waarbij de patiënt leert omgaan met problemen, kreeg ze in het verleden ook al eens.

Selena kondigde op 23 september aan een pauze te nemen wat betreft social media. In haar post schreef ze onder meer dat 'negatieve reacties iemand erg kunnen kwetsen'. Waar ze precies op doelde is niet duidelijk, al kreeg Gomez flink wat negativiteit over zich heen toen bekend werd dat haar ex Justin Bieber zich had verloofd met Hailey Baldwin.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.