Exclusief voor abonnees

Het brokkenparcours van Macaulay Culkin: van piepjong natuurtalent tot gepensioneerde dertiger

Macaulay Culkin in 2018.
photo_news Macaulay Culkin in 2018.
‘Home Alone’ is al bijna drie decennia niet van het scherm op kerstavond weg te denken. Macaulay Culkin (39) groeide uit tot één van de grootste kindsterretjes, maar dat brak hem zuur op. De faam en het geld werden hem al snel te veel, want de familie Culkin was eigenlijk straatarm. Het leek er even op dat drugs en alcohol het einde zouden betekenen voor Macaulay, maar enkele jaren geleden herpakte hij zich. Hoewel hij verkondigde op ‘pensioen’ te zijn, zal hij binnenkort toch weer een rol aannemen in ‘American Horror Story’. 

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • billy brenders

  Niets van waar weer. Men kan hem echt zien wie die is als mens en niet wat de leugens van de media over hem vertellen door zijn naam te googlen met angry video game nerd erachter. Oordeel daar maar op hoe men hem daad ervaart in plaats de media leugens te moeten gaan geloven.

 • Maartje Nieuwboter

  Brokkenparcours ? Ik zou anders gerust ook op pensioen willen gaan op 30.

 • Jeaninne Bonduwe

  Ze mogen wel eens wat anders tonen op kerstavond. Waarom niet doorlopend kerstfilms tonen zoals ze nu bezig zijn op bepaalde posten?