Helmut Lotti is terug: show over de hele wereld (en 1 in België)

Jan Aelberts
Helmut Lotti (47) is back on track. Hij is hot van Scandinavië tot Zuid-Afrika en brengt volgende week een nieuwe single uit - de voorbode van 'The Comeback Album'. In België staat voorlopig maar één concert gepland. "Maar er lopen nog gesprekken. Ik ben er écht klaar voor!"

Volgende week begint de drukte voor Helmut. Vanaf dan gaan we hem terug prominent in beeld zien - of horen, tenminste. Zijn nieuwe single 'I've got confidence' komt dan uit en zal op de radio gedraaid worden. Het is pop met een klassieke twist - zijn succesrecept van weleer wordt opnieuw bovengehaald. En dat is nog maar het begin van een stressvolle periode. "Maar ik ben er gerust in. Ik ben zeer gefocust op wat komt. Ik voel me heel goed. Ik rust nu nog veel en ik zorg voor mezelf. Ik sport veel en eet gezond", zegt hij.

Helmut woont tegenwoordig in de Ardennen. Ergens diep in de natuur, in z'n eentje. "Ik woon echt op een berg. Bijna dagelijks stap ik op mijn fiets om een blokje om te rijden. Dat is 5 kilometer in totaal, waarvan 2,5 kilometer bergop is. Een goede training, hoor", lacht hij.

Hoe hij ook naar Scandinavië trekt en onderhandelt met Canada en Afrika, lees je vandaag in onze pluszone exclusief voor abonnees. Proef nu vier weken.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Van Eersel Guy

    Helmut is nen toffe pee!