Heidi Klum is na drie jaar opnieuw vrijgezel

Heidi Klum en Vito Schnabel in gelukkigere tijden.
getty Heidi Klum en Vito Schnabel in gelukkigere tijden.
Heidi Klum en haar vriend Vito Schnabel zijn uit elkaar. De twee hebben na ruim drie jaar besloten om voorlopig een punt achter hun relatie te zetten, bevestigt het Duitse model tegen People. "Het is belangrijk om de tijd te nemen en na te denken", aldus Heidi.

Eerder deze maand berichtte People al dat Heidi en Vito het rustiger aan wilden doen en dat ze tijd voor zichzelf nodig hadden. Heidi had sinds begin 2014 een relatie met Vito, ruim twee jaar na haar scheiding van zanger Seal. Met hem kreeg de Duitse drie kinderen. Uit een eerdere relatie met Flavio Briatore kreeg ze nog een kind. Ook was ze ruim vijf jaar getrouwd met stylist Ric Pipino.

photo_news3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Liza Robyn

    RAF Peeters: ze heeft idd haar beste tijd al eeuwen achter de rug... maar niet alles draait om uiterlijk

  • Kml Bekri

    Awel dat is eens nieuws.ik waag mijn kans

  • raf peeters

    Ja na 5 uur alle foutjes te hebben weggewerkt gaat het nog ,maar ze is ook al van de categorie oude dozen en wat dacht je dat een miljonairszoontje wat zijn moeder kan zijn daarbij zou blijven terwijl de jonge dames in overvloed ter beschikking zijn.