Heather Locklear opnieuw naar afkickkliniek

Richard Shotwell/Invision/AP
Het is opnieuw foutgelopen met Heather Locklear. De actrice, die in november nog verplicht werd opgenomen in een psychiatrische instelling, is nu teruggekeerd naar een afkickkliniek. Het gaat om dezelfde instelling waar ze eerder ook al een aantal maanden doorbracht vanwege haar problemen met alcohol, pillen en haar mentale gezondheid. Dat meldt Radar Online.

De ‘Melrose Place’-actrice zit al twee weken in een afgesloten kliniek, waar ze haar dagen en nachten doorbrengt. Volgens bronnen zou ze niet verantwoordelijk gehouden willen worden voor haar gedrag, omdat 'ze niets meer heeft'. Toch hopen haar dierbaren dat deze opname succesvoller wordt dan haar eerdere pogingen.

"Ze weigert hulp van anderen en luistert naar niemand. Maar iemand moet de handschoen oppakken in deze zaak en daartoe zijn in principe alleen haar ouders bevoegd, maar die zijn al vrij oud," aldus een insider.

In november 2018 besloot Locklear's therapeut haar te laten opnemen nadat ze een inzinking had. In juni 2018 werd Heather ook al gedwongen opgenomen omdat ze dreigde zichzelf iets aan te doen. Niet veel later belandde ze in het ziekenhuis na een overdosis. De actrice bracht de zomer door in een afkickkliniek.

Locklear werd vorig jaar in juni ook opgepakt door de politie nadat ze een politieagent en een ambulancier te lijf ging. De hulpdiensten werden toen gebeld door een familielid van de actrice, die onder invloed zou zijn geweest.
AP Locklear werd vorig jaar in juni ook opgepakt door de politie nadat ze een politieagent en een ambulancier te lijf ging. De hulpdiensten werden toen gebeld door een familielid van de actrice, die onder invloed zou zijn geweest.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • gustaaf carpels

    Tja droevig he wat alcohol en pillen en je bent verslaafd voor je het weet en deze soorten zijn via de huisarts gewoon te verkrijgen zonder toestemming van .... Maar mijn pillen voor mijn hart die niet verslavend zijn en die ik permanent moet nemen daarvoor moet ik de toelating krijgen Begrijpen wie begrijpen kan