Heather Locklear in labiele toestand opgenomen in psychiatrisch ziekenhuis

Heather Locklear op een rode loper-evenement in 2013.
Richard Shotwell/Invision/AP Heather Locklear op een rode loper-evenement in 2013.
Heather Locklear is opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Volgens TMZ rukten hulpdiensten zondagmiddag uit na een zorgwekkend telefoontje van een familielid naar het alarmnummer 911.

Het familielid waarschuwde dat Heather zich labiel gedroeg. De 56-jarige Amerikaanse actrice dreigde zichzelf iets aan te doen. De voormalig 'Melrose Place'-ster zou daarvoor op zoek geweest zijn naar een pistool. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Heather Locklear werd eind februari gearresteerd vanwege huiselijk geweld en mishandeling van een agent. Ze had fikse ruzie met haar vriend en toen agenten haar probeerden aan te houden, begon ze te schoppen en slaan. Op het politiebureau bedreigde ze agenten. Locklear en haar vriend zouden ten tijde van de ruzie dronken zijn geweest. Daarna belandde Locklear tijdelijk in een afkickkliniek.
5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Louis Bouduin

  Laat mij nu maar voor haar zorgen, zoals deze prachtige vrouw lang geleden voor mij en mijn seksuele dromen heeft gezorgd.

 • Ulrik De Man

  Zit er daar nu niets van karakter in in die " salonpoppen " en is dan nog zo 'n mooie vrouw met een dikke bankrekening denk ik hoe kan zoiets ongelukkig zijn ...

 • dominique van beylen

  dat heeft nu niets te maken met knap of lelijk, meestal, met ongelukkig zijn.

 • robby van ballaert

  jammer knappe madame

 • Fons Billen

  ooit zo een knappe dame !