Harvey Weinstein niet in LA voor Golden Globes

Harvey Weinstein
AFP Harvey Weinstein
Een woordvoerder van Harvey Weinstein heeft donderdag ontkend dat de gevallen studiobaas in Los Angeles is voor de Golden Globes. Daarover waren eerder op de dag geruchten ontstaan toen Rosanna Arquette op Facebook vertelde dat Weinstein gespot was op de locatie van de Globes.

"Het is erg vreemd dat Harvey Weinstein precies in het hotel is in Beverly Hills waar de Golden Globes een perspresentatie houdt. Hier is iets mis", schreef de actrice. Ellen Barkin deelde dat bericht op Twitter, en reageerde erop met "Is serieverkrachter Harvey Weinstein in LA? In het weekend van de Golden Globes? Waarom, waarom, waarom?"

Weinstein was altijd een graag geziene gast bij de Golden Globes, waar hij ieder jaar een grootse afterparty organiseerde. Dit jaar zou zijn studio The Weinstein Company dat weer doen, in samenwerking met Netflix. De streamingdienst verbrak echter de banden met het bedrijf toen het misbruikverleden van Weinstein aan het licht kwam, en geeft het feestje nu alleen.

Tegenover Page Six liet de woordvoerder van de producent weten dat de informatie die Arquette deelde onjuist is. TMZ plaatste een foto die donderdagmiddag werd genomen van de studiobaas in de staat Arizona, waar hij afgelopen najaar een behandeling voor seksverslaving onderging en sindsdien verblijft.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Timmy Langenberg

    Als dat allemaal een beetje overgewaaid is gaat die meneer gewoon achter de schermen door met zijn werk en uiteindelijk zal die wel een interview doen waarin hij openhartig over zijn verslaving spreekt, waarop iedereen hem vergeeft. En dan kunnen we allemaal weer verder met ons leven zonder dat er om de dag een artikel over geschreven hoeft te worden.

  • Sobek Wessels

    Zulke mannen als Weinstein hebben bewezen dat ze niet met macht en Geld kunnen omgaan , dus neem heel hun vermogen , hebben en houden af en geef dit aan alle slachtoffers van seksuele criminelen !? Dan straf je zulke Mensen pas echt !