Harry Styles fans krijgen verbod op het kopen van kiwi's

Gek, maar waar

Harry Styles
Photo News Harry Styles
Fans van zanger Harry Styles mogen van supermarktketen Asda, in Manchester, geen kiwi's meer kopen. Het verbod komt er voor de veiligheid van het ex-One Direction lid, en is enkel geldig voor jongeren onder de 25 jaar. 

Styles heeft namelijk een opzwepend rocknummer dat 'Kiwi' heet. Laat dat nu een reden zijn om hem met de gelijknamige vruchten te bekogelen, zodra hij het begint te zingen. Zo denken zijn concertgangers er toch over. 

Grappig, maar eerder pijnlijk en bovendien ook gevaarlijk: Geplette kiwi's kunnen het podium glad maken en het tieneridool ten val brengen. Dat laatste gebeurde dan ook tijdens zijn laatste optreden. Tijd voor actie, dacht Asda. 

Het lijkt wel een omgekeerde wereld: Die fles alcohol krijg je zo mee op je 18de, maar heb je ook een zakje kiwi's bij? Dan moet je toch even je paspoort tonen. "Het lijkt ludiek, maar de maatregel is nodig," klinkt het bij het management van de supermarkten. "We zien het als onze plicht om Harry te beschermen tegen zo'n stunt." 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.