Happy Valentine! Gwendolyn Rutten is al sinds haar vijftiende samen met Jimmy Geurts

Gwendolyn Rutten en partner Jimmy Geurts - huwelijk trouw
RV Gwendolyn Rutten en partner Jimmy Geurts - huwelijk trouw
Gwendolyn Rutten (42) heeft iets te vieren. Ze is vijf jaar voorzitster van Open Vld. Al heel haar politieke loopbaan wordt ze bijgestaan door Jimmy (43), al 28 jaar haar Grote Liefde. "Valentijn of niet, we genieten meer dan ooit van elke minuut samen", zeggen ze.

Gwendolyns echtgenoot Jimmy opende drie jaar geleden de koffiebar Pauze in Aarschot. Allebei leiden ze een druk bestaan dat hen evengoed uit elkaar had kunnen drijven. Maar na 28 jaar samen kunnen ze nog steeds niet van elkaar afblijven. Tijdens ons gesprek in Jimmy’s koffieshop vliegen de kusjes en knuffels in het rond.

Jullie lijken volop in de stemming om Valentijn te vieren. Gaan jullie iets ­speciaals doen?

Jimmy: Nee. Voor mij is het elke dag Valentijn. Behálve op 14 februari.

Gwendolyn: Omdat jij jarig bent de 15de. Maar het is waar. (pakt Jimmy’s hand vast) Wij vieren elke dag Valentijn. We gaan er zeker een fijn weekend van maken want op weekdagen hebben we het te druk. Jimmy in de koffieshop en ik met de politiek.

Hebben jullie tijd genoeg voor elkaar?

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Bruno Zonnekeyn

  So what, wie interesseert zich hier nu voor. Kan het mens niet luchten, laat staan dat ik er wat van moet weten of over lezen. Wat mij betreft ... van het politieke toneel afvoeren, weg ermee.

 • frans vermeulen

  ze zou beter wat minder aan politiek doen en bij haar ventje werken zoals iedereen, want we zijn haar gezever maar dan beu. Dat is de nieuwe jonge soort politiekers die over ons pensioen moeten oordelen maar zelf nooit een slag hebben gedaan in het bedrijfsleven.

 • jos meurrens

  Ik wist niet dat het in de politiek druk is of kan zijn .

 • rudolf jacobs

  liever hij dan ikke