Hanne uit Familie leerde haar lief via Tinder kennen

Margot Hellemans en haar vriend Nick.
Instagram Margot Hellemans en haar vriend Nick.
In de zes jaar oudere Nick lijkt actrice Margot Hallemans (24), Hanne in de VTM-soap Familie, de man van haar leven te hebben gevonden. De twee leerden elkaar kennen via Tinder, en al snel sloeg de vonk over. "De binnenkant bleek gelukkig even mooi als de buitenkant", vertelt ze in Story.

Een gestolen kusje tussen twee vragen door, een dromerige blik wanneer de ander aan het woord is: het is duidelijk grote liefde tussen Familie-actrice Margot Hallemans en Nick, een chef-kok uit Antwerpen. De twee zijn intussen negen maanden samen. "Een goed lief vinden via Tinder: het kan dus écht", lacht Margot. "Ik had die datingapp eigenlijk voor de grap geïnstalleerd, om te zien met welke mannen ik een match had. Ik had nooit verwacht dat er een mooie relatie uit zou ontstaan. Er bestaan nog altijd veel vooroordelen over online dating, maar die moeten dringend de wereld uit. Zo was ik bijvoorbeeld niet hopeloos op zoek naar een lief, ook al was ik al een jaar vrijgezel. Het intrigeerde mij gewoon."

Van een leuke verrassing gesproken...#seeuin10daysbaby #myman❤️ #thankyou #barcelona

4,213 Likes, 17 Comments - Margot Hallemans (@margothallemans) on Instagram: "Van een leuke verrassing gesproken...#seeuin10daysbaby #myman❤️ #thankyou #barcelona"

Liefde op het eerste gezicht
Hoewel ze een match hadden op de app spraken Margot en Nick niet meteen met elkaar af. "Geloof het of niet, maar we kwamen elkaar toevallig tegen in een café"; vertelt Margot. "Dat was best vreemd: plots staat je online match op enkele meters van jou vandaan. Nadien liepen we elkaar nog eens tegen het lijf. Toen heb ik al mijn moed bijeengeraapt en ben ik op hem afgestapt. Gelukkig had ik al een drankje op. (knipoogt) Maar het was geen liefde op het eerste gezicht. Ik moet iemand kennen vooraleer ik verliefd kan worden. Pas toen hij mij uitgenodigde voor een etentje bij hem thuis, is de vonk overslagen. Zijn kookkunsten hebben de doorslag gegeven, ik vond het heel aantrekkelijk om te zien hoe hij zich helemaal smijt in zijn vak."


#france #holiday #soulmate #myheartdontstandachance #tb

3,442 Likes, 14 Comments - Margot Hallemans (@margothallemans) on Instagram: " #france #holiday #soulmate #myheartdontstandachance #tb"

Het hele interview met Nick en Margot kan je nu in Story lezen.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • peggy v

  Veel geluk samen !

 • Jonathan De Taeye

  Oh, ik dacht dat het in de Naked club was in Antwerpen (Supreme Editie) waar ze man achter man stond binnen te doen toen ze ladderzat was.. Hij mag ze hebben hahahahha

 • Kristine Vandermeulen

  Heb ook iemand leren kennen via een datingsite en na 8jaar nog altijd gelukkig .Beginnen met het kaf van het korre te scheiden en dan lukt het .

 • M Moreels

  Ik zie graag gelukkige mensen !