Handtas 'geïnspireerd' op Kim Clijsters kost 350 euro

Mine Dalemans

Wij zien de gelijkenis met Kim Clijsters niet, maar de handtas is wel degelijk op de ex-tennisster geïnspireerd. Binnenkort kan je de 'sacoche' ook kopen voor 350 euro. Het gaat om een stuk van Roel Vandebeek, die in totaal negen designobjecten en kunstwerken ontwierp met bekende Vlamingen als inspiratiebron.

Naast Kim Clijsters gaat het om Lize Spit, Stijn Meuris, Guy Mortier, Tom Lenaerts, Phara de Aguirre, Wouter Torfs, Lieve Blancquaert en Tom Van Dyck. Voor alle duidelijkheid: bij de acht andere BV's gaat het niet om handtassen. Het resultaat wordt vanaf vrijdag tentoongesteld in Thor Central in Genk. De handtas van Clijsters kan je nu al bezichtigen in de Hasseltse winkel La Bottega.
2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • SABINE VAN DE KERKHOVE

    Wat is er mis met een sacoche van 35 € op de markt in spanje? juist ja dat ik nu nog 315 € over heb om andere leuke dingen mee te doen. Rekening snel gemaakt!!

  • SABINE VAN DE KERKHOVE

    Wat is er mis met een sacoche van op de markt in spanje voor 35 € ??? Juist ja, dat ik nu nog 135 € over heb om andere leuke dingen mee te doen !!! Rekening snel gemaakt.