Hailey Baldwin over huwelijk met Justin Bieber: "Ik ben nog niet getrouwd!"

Photo News
Hoewel diverse bronnen rond het paar melden dat Justin Bieber en zijn verloofde Hailey Baldwin in het diepste geheim zijn getrouwd, beschouwt fotomodel Hailey zich nog niet als 'mevrouw Bieber'.

"Ik begrijp waar de speculatie vandaan komt, maar ik ben nog niet getrouwd!", tweette ze vrijdagavond.

Eerder meldde People dat de twee donderdag in New York voor de wet in het huwelijksbootje zijn gestapt. Volgens insiders stond het huwelijk pas gepland voor 2019, maar zijn ze "plots van gedachten veranderd".

Justin (24) en Hailey (21) werden volgens People gespot bij een rechtbank waar huwelijkscertificaten worden uitgeschreven. Een religieuze ceremonie en huwelijksfeest voor familie en vrienden volgen volgens ingewijden binnenkort. Het feest zal waarschijnlijk plaatsvinden in de nieuwe villa van de Canadese popster. Het huis staat in de Canadese provincie Ontario en bevat een groot landgoed van ruim 40 hectare. Justin betaalde er vijf miljoen dollar voor. “Ze gaan het groots vieren, voor God en voor iedereen die ze graag zien”, luidt het.

Een vriend van het stel vertelt tegen People dat Hailey "het gevoel heeft dat een civiele ceremonie en hun 'echte' huwelijk twee verschillende dingen zijn". Een kerkelijke bron voegt daar aan toe: "Wat er donderdag in de rechtbank is gebeurd, is een juridische kwestie. Maar een huwelijk gaat over twee mensen die voor God en de mensen van wie ze houden een belofte doen."

Tranen van geluk

Volgens insiders luisterde het koppel niet naar de raad of meningen van vrienden of familie. "Ze gingen er gewoon voor", klinkt het. Volgens de bron stond het huwelijk pas gepland voor 2019, maar zijn ze "plots van gedachten veranderd". De zanger zou tijdens de huwelijksplechtigheid beginnen huilen zijn van geluk, en zou Hailey gezegd hebben dat hij gewoon niet kon wachten om in het huwelijksbootje te stappen met haar. Het koppel heeft zelf nog niet bevestigd.

Antwerpse ring

De trouwring liet Justin Bieber maken door het Antwerpse juweliersbedrijf Solow & Co. De ring kost volgens Amerikaanse media ruim een half miljoen dollar, omgerekend zo'n 434.000 euro. Hij wist meteen wat hij zijn verloofde om haar vinger zou schuiven. "Hij was op zoek naar iets elegants om de fijne vorm van Hailey’s handen te accentueren", aldus de uitbater van Solow & Co. in New York, waar Bieber zijn inspiratie ging halen. "We kozen voor een ovalen diamant die uitzonderlijk is qua vorm en stijl." De juwelier gaf nog mee dat hij een paar weken nodig had om de ring te laten maken, en dat de diamanten tussen de 6 en 10 karaat zijn.

Bieber vroeg Hailey, de dochter van acteur Stephen Baldwin, midden juli ten huwelijk op vakantie op de Bahama's. Ze kennen elkaar al jaren. De twee hadden eerst een relatie in 2014, maar gingen uit elkaar. In 2016 gebeurde hetzelfde. Maar eerder dit jaar werden ze weer verliefd, en nu hebben ze die liefde dus ook verzilverd met een huwelijk. 

Photo News
Bruno Press29 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Anny Bollens

  Al twee keer uit elkaar, dus zal wel nog eens barsten!

 • Bene Devos

  Oeioei. Hun ogen spreken boekdelen. Niet normaal.

 • william vanlaer

  Nu dat ik weet dat ze nog niet getrouwd zijn kan ik weer rustig slapen.

 • Pierre vaneylen

  Het huwelijk is pas voltrokken, wanneer het geconsumeerd is...

 • guy claeys

  Als ze beiden nu eens zouden wachten tot ze ook mentaal volwassen zijn ?