Hailey Baldwin aan de slag voor Adidas

Hailey Baldwin.
EPA Hailey Baldwin.
Hailey Baldwin (21) gaat aan de slag als style creator voor Adidas bij de Britse sportfashion retailer JD. Het model laat op Instagram weten verheugd te zijn over de samenwerking. "Ik ben heel enthousiast om mijn officiële rol te mogen aankondigen. Er komen superleuke spullen aan deze herfst/wintercollectie! Houd deze site in de gaten."

Hailey is nog steeds op reis met haar kersverse verloofde Justin Bieber (24), die haar op de Bahama's ten huwelijk vroeg. De twee vlogen daarna naar New York, om vervolgens door te reizen naar Miami en Atlanta. Hier werd het aanstaande bruidspaar gespot op de golfbaan, waar Justin zijn verloofde de techniek van de sport probeerde bij te brengen.

Baldwin is dolgelukkig met haar verloving, zo liet ze eerder via sociale media weten. "Ik weet niet precies wat ik in mijn leven gedaan heb om zoveel geluk te mogen ontvangen. Ik dank God dat ik mijn leven met zo'n geweldig persoon mag delen. Er zijn geen woorden om mijn dankbaarheid uit te drukken."

@adidasoriginals fam 👊🏼

Een foto die is geplaatst door null (@haileybaldwin) op
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.