Ga naar de mobiele website
^ Top

Hackers gooien naaktfoto's Emma Watson en Amanda Seyfried online

photo_news
Hackers hebben opnieuw naaktfoto's van beroemdheden gelekt. Deze keer zijn actrices Emma Watson en Amanda Seyfried het slachtoffer. In 2014 gooiden hackers naaktfoto's van beroemdheden als Jennifer Lawrence, Kate Upton en Selena Gomez online. Nu lijkt hoofdstuk twee te zijn aangebroken.

Drie jaar geleden braken hackers schaamteloos in de iCloud van beroemdheden om vervolgens naaktfoto's over het internet te verspreiden. Het schandaal , 'The Fappening' genoemd, resulteerde in een grote klopjacht op de hackers, die uiteindelijk werden gevat. Nu lijken nieuwe hackers op te staan in wat 'The Fappening 2.0' wordt genoemd.

De hackers gooiden naaktfoto's en -video's van Emma Watson online, maar een woordvoerder van de actrice liet al weten dat enkel foto's van een kledingshoot zijn gelekt. De naaktbeelden zijn volgens Watson niet echt.

Amanda Seyfried eist dat de beelden onmiddellijk offline worden gehaald. Op de foto's is ze te zien in intieme poses met haar ex-vriend acteur Justin Long.

Nieuwe slachtoffers

Hackers kondigen op 4chan, het forum waarop in 2014 naaktfoto's van onder anderen Jennifer Lawrence werden gelekt, nieuwe slachtoffers aan. Zo zouden binnenkort naaktfoto's worden gelekt van Kylie Jenner, Marisa Tomei en opnieuw Jennifer Lawrence. Ook Dylan Penn, dochter van acteur Sean Penn, April Love, vriendin van zanger Robin Thicke en Sami Miro, de ex-vriendin van Zac Efron, zouden tot de nieuwe slachtoffers behoren.

Meer over5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Robbby Robbby

  Waar staan ee hahaha

 • Philippe Deckers

  Wanneer van Sabine Hagedoren?'.'

 • Marlies Schoefs

  Van mij zullen ze er geen opgooien wie is nu zo dom deze te laten maken

 • Sharon Vandewaetere

  Met alle respect, maar als je beroemd bent weet je toch dat je altijd het slachtoffer kan worden van zo'n toestanden. Zorg dan dat er geen zo'n foto's op je pc staan hé, ook niet in de ICloud.

 • Maddy V

  Als je niet wil dat er naakt foto's kunnen gehackt worden zet ze er dan zelf niet eerst op ( eigen schuld dikke bult)

Meld een bug