Haar ‘mysterieuze blik’ baart
Natali Broods soms zorgen: "Ik heb schrik om mijn oog helemaal te verliezen"

'De Infiltrant' ; seizoen 1 vanaf maandag 5 februari 2018 bij VTM. Op de foto : Natali Broods (Karen Hofman).
VTM 'De Infiltrant' ; seizoen 1 vanaf maandag 5 februari 2018 bij VTM. Op de foto : Natali Broods (Karen Hofman).
Na haar opgemerkte verschijning in 'Tabula Rasa' is Natali Broods (41) nu te zien in de nieuwe VTM-reeks 'De Infiltrant'. De actrice wordt vaak gevraagd voor niet-alledaagse rollen. ‘Volgens mij komt dat door mijn lui oog’, zegt ze. ‘Dat heeft iets mysterieus.’ Jammer genoeg is datzelfde oog ook een grote bron van zorgen voor de actrice. 

"Ik ben ermee geboren", vertelt Broods in Story over haar lui oog. "Ik ben het dus al heel mijn leven gewoon."

Het geeft haar niet alleen een mysterieuze blik die bijzondere rollen oplevert, het brengt ook vervelende nadelen met zich mee.  "Ik zie er niet veel door, behalve licht en donker en beperkte kleuren. Dieptezicht heb ik niet." Er zijn oplossingen mogelijk, maar die zijn erg ingrijpend en niet in het minst angstaanjagend. "Een oogtransplantatie zou soelaas bieden, maar dat schrikt me af."

Daarom houdt ze het voorlopig vooral bij voorzichtigheid. "Als visagisten me opmaken, vraag ik ook altijd om voorzichtig te zijn. En ik weiger producten om tranen op te wekken. Ik heb te veel schrik om mijn oog helemaal te verliezen, al zit dat vooral in mijn hoofd. Soms ben ik ook ongerust dat er iets met mijn goede oog zou gebeuren."

Broods is vanaf vandaag te zien in 'De Infiltrant', om 21.50u op vtm.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.