Haalde Justin Bieber hier de mosterd voor de verlovingsring van Hailey?

Justin Bieber vroeg zijn vriendin Hailey enkele dagen geleden ten huwelijk.
Photo News Justin Bieber vroeg zijn vriendin Hailey enkele dagen geleden ten huwelijk.
Justin Bieber (24) is enkele dagen geleden op een knie gegaan om zijn vriendin Hailey Baldwin (21) ten huwelijk te vragen. De zanger deed dat met een gigantische ring waarvan hij zeker wist dat hij in de smaak ging vallen bij het model.

Justin had duidelijk research gedaan toen hij op zoek ging naar een verlovingsring voor zijn "de liefde van zijn leven". De Canadese zanger koos een gigantische ovaal gesneden diamanten ring uit die erg goed lijkt op de ring waarmee acteur Ryan Reynolds 'Gossip Girl'-actrice Blake Lively enkele jaren geleden ten huwelijk vroeg. Het lijkt erop dat Justin zijn research erg goed gedaan heeft, want in 2012 retweette Hailey de tweet van een jonge vrouw waarin ze 'Als mijn ring niet zo groot is als die van Blake Lively, wil ik niet trouwen', schreef.

In 2012 retweette Hailey de tweet van een jonge vrouw waarin ze 'Als mijn ring niet zo groot is als die van Blake Lively, wil ik niet trouwen', schreef.
Twitter In 2012 retweette Hailey de tweet van een jonge vrouw waarin ze 'Als mijn ring niet zo groot is als die van Blake Lively, wil ik niet trouwen', schreef.

De zanger bevestigde dinsdagochtend de geruchten dat hij en Hailey verloofd zijn. Afgelopen weekend doken de eerste foto's op van de ring van Hailey.

Hier zie je de ring van Blake Lively.

Blake Lively laat haar bijzondere verlovingsring (een beetje) zien. Het is een ovalen, lichtroze diamant gedragen door een ring van kleinere diamanten.
photo_news Blake Lively laat haar bijzondere verlovingsring (een beetje) zien. Het is een ovalen, lichtroze diamant gedragen door een ring van kleinere diamanten.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.