Gwyneth Paltrow laat hart spreken over scheiding van Chris Martin

Colin Young-Wolff/Invision/AP
Het koppel was elf jaar getrouwd, maar Gwyneth Paltrow (47) en Chris Martin (43) “pasten toch niet helemaal bij elkaar”, schrijft de actrice in een essay voor de Britse Vogue.

“Er was altijd een beetje onrust. Maar man, wat houden we van onze kinderen”, vervolgt ze. Samen hebben Gwyneth en Coldplay-zanger Chris dochter Apple (16) en zoon Moses (14). 

Het koppel besefte dat het niet werkte toen ze op vakantie waren in Toscane. “Tussen de dag dat ik het wist en de dag dat we eindelijk toegaven aan de waarheid, hebben we alles geprobeerd”, schreef ze. “We wilden niet falen. We wilden niemand teleurstellen. We wilden onze kinderen echt geen pijn doen. We wilden onze familie niet kwijtraken.” Gwyneth en Chris zijn nog steeds goede vrienden. Volgens Gwyneth komt dat vooral omdat ze haar eigen fouten inzag.

LEES OOK: 

Hoe Gwyneth Paltrow evolueerde van gerespecteerde actrice tot CEO van knettergek zakenimperium: “We willen taboes doorbreken”

Gwyneth Paltrow doet het weer: nieuwe kaars ruikt naar haar orgasme
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.