Gwyneth Paltrow en Brad Falchuk zijn verloofd: "We voelen ons intens gelukkig"

Gwyneth Paltrow en haar vriend Brad Falchuk
IT Gwyneth Paltrow en haar vriend Brad Falchuk
Gwyneth Paltrow (45) en haar vriend Brad Falchuk (46) verloofden zich vandaag. "We voelen ons intens gelukkig dat we ons samenvoegen op dit moment in ons leven en onze successen en mislukkingen kunnen dienen als bouwstenen voor een gezonde en gelukkige relatie.”

Op Instagram plaatste Gwyneth de eerste cover van GOOP Magazine, uitgebracht door haar eigen bedrijf. Daarop is ze samen met haar verloofde te zien. In het bijschrijft deelt ze een emoticon van een verlovingsring. De geruchten over een mogelijke verloving gaan al langer, er zijn zelfs bronnen die beweren dar de twee al een jaar verloofd zijn.

💍

Een foto die is geplaatst door null (@gwynethpaltrow) op

Glee

Gwyneth en Brad leerden elkaar in 2014 op de set van Glee kennen, maar hun relatie werd pas een jaar later bekend. Sowieso geven ze weinig ruchtbaarheid aan hun liefdesleven; de afgelopen drie jaar verschenen ze nooit samen op een rode loper en ook plaatsen ze amper foto’s van elkaar op social media.

Voor de actrice is het niet haar eerste huwelijk. Tot 2014 was ze getrouwd met Coldplay-zanger Chris Martin, met wie ze twee kinderen heeft: Apple en Moses. Ook Brad was eerder getrouwd.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Alfons Verbist

    Het doet plezier te mogen lezen dat twee mensen intens gelukkig zijn. Hopelijk ... voor heel lang.

  • Alfons Verbist

    Toch wel prettig om nog eens te mogen lezen dat twee mensen zich intens gelukkig voelen. Alleen ... hopelijk voor altijd.