Gruwelijk: Logan Paul zette eerder al zijn eigen moord in scène om jonge fans te laten schrikken

Logan Paul zette zijn eigen moord in scène.
Getty/YouTube Logan Paul zette zijn eigen moord in scène.
YouTube vlogger Logan Paul, die in opspraak kwam omdat hij een lijk toonde in één van zijn video's, haalde al wel vaker foute grappen uit. Zo zette hij zijn eigen moord in scène om jonge fans te doen schrikken. 

Een schutter, een hoop bloed, en bovenal veel jonge kinderen aan de overkant van de straat. Dat waren voor Paul de ingrediënten voor een 'geslaagde' YouTube video. De vlogger deed alsof hij neergeschoten werd voor het raam, voor de ogen van tientallen fans. Het resultaat: een waar horrorscenario dat fans enkele minuten lang deed geloven dat hij dood was. 

Zulke filmpjes zijn geen uitzondering in het repertoire van Paul, maar krijgen nu opnieuw veel aandacht vanwege zijn laatste video in het 'zelfmoordbos' van Japan. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • James Vernailen

    Dus de pers sleurde Pewdiepie door het slijk voor zijn eerste Nazi grap die zware gevolgen hadden op zijn carriere, sleurde hem een tweede keer door het slijk nadat hij het n-woord gebruikt had, maar Logan Paul vlogt hoe hij een lijk aanraakt en lacht ermee. Faket zijn dood voor kinderen van 12 jaar en hier hangen geen sancties aan, Youtube zette dit filmpje in trending en de pers praat er amper over of zegt hier "Gruwelijk".