Graatmagere Céline Dion reageert op grote ongerustheid: “Laat me toch met rust!”

ISOPIX
Céline Dion wist op de modeweek van Parijs alle aandacht naar zich toe te trekken. Heel wat toeschouwers en omstanders reageerden dan ook bezorgd, omdat de zangeres dezer dagen schrikwekkend mager oogt. Zelf laat Céline het allemaal niet aan haar hart komen: “Laat me gewoon met rust”, reageert ze droog.

Toegegeven: Céline Dion was altijd al mager van nature. Maar toen ze in Parijs enkele modeshows kwam bijwonen, stelden velen zich toch vragen. Van “dit is verontrustend”, over “wat is ze ingevallen”, tot “vel over been”: de intussen 50-jarige ‘My Heart Will Go On’-zangeres kreeg heel wat vragen en commentaren naar het hoofd geslingerd. 

“Ik doe dit voor mezelf. Ik wil me sterk, mooi, vrouwelijk en sexy voelen”, reageert ze nu fel in The Sun. “Ik hou zelf van hoe ik er nu uitzie, maar ik wil daar verder niet over praten. Als jij het mooi vindt, dan ben ik er voor je. Maar als je het maar niets vindt, laat me dan gewoon met rust!”

Photo News
EPA13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • David Pardo

  Het verlies en je levensteunpilaar van haar man doet veel met je van verdriet

 • Jil Heirman

  Je ziet het verschil tussen natuurlijk mager, wat gezond kan zijn, en dit. Ze heeft duidelijk een probleem en hoe langer ze het ontkent, hoe gevaarlijker het wordt.

 • Nadia Slootmaekers

  Is altijd een mooie vrouw geweest met een stem van een engel. Smaken verschillen natuurlijk. Ik vermoed dat het mage zijn bij haar stressgeralateerd is.

 • Anthony van der Borght

  Waarmee dat mensen zich bezig houden . Waarmee trekken ze zich aan . Ik zit daarmee niet in !!! ZIJ zitten met ons ook niet in !!!

 • Dominique Hermys

  Toffe madam, altijd geweest.