Gordons "ware liefde" Kevin eist contactverbod wegens stalking

Gordon en Kevin
Instagram Gordon en Kevin
De rechtbank in Lelystad buigt zich maandagochtend over de kwestie van Gordon en de man waarin hij zijn nieuwe liefde zag. Deze Kevin uit Almere eist maandag tijdens een kortgeding een volledig contactverbod.

De Nederlandse presentator zette in februari berichten op Facebook en Instagram waarin hij Kevin presenteerde als zijn nieuwe liefde. De man claimde echter al snel dat er nooit sprake is geweest van een liefdesrelatie en eiste dat alle foto's waar hij samen met Gordon op stond en eventuele naamsvermeldingen van sociale media werden verwijderd. Gordon noemde Kevin op zijn beurt een oplichter die een dubbelleven zou leiden.

Het kortgeding leek eerder van de baan, maar de advocaat van Kevin heeft vrijdag laten weten dat het toch doorgaat. Gordon gaf in februari al gehoor aan de eis om alle berichten op social media over de man te verwijderen. Het gaat nu nog om het stoppen met lastigvallen en stalken, zegt Kevins advocaat Vincent van der Velde.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.