Gordon Ramsay maakt zich zoveelste keer onpopulair tijdens crisis

Gordon Ramsay
BSRagency BACKGRID Gordon Ramsay
De Britse topchef Gordon Ramsay (53) heeft zich alweer onpopulair gemaakt bij het volk. Eerder kreeg hij kritiek omdat hij tijdens de lockdown zijn huis in Londen verlaten had om naar zijn buitenverblijf in Cornwall te vluchten. Nu schept hij op met een fietstochtje van 41 kilometer, hoewel hij volgens de overheid niet verder mag dan zijn thuisstad.

Toch bracht de fietstocht, die hij samen met zijn babyzoontje Oscar maakte, hem 31 kilometer verder van huis dan hem wettelijk is toegestaan. Daarnaast krijgen de Britten de richtlijn om slechts een uur per dag buiten te komen, en gelooft men niet dat Gordon op die tijd 41 kilometer heeft gefietst. Ramsay laat zich echter niet tegenhouden door de kritiek, want op sociale media laat hij weten dat hij het zo opnieuw zou doen. “Normaal gezien zou ik deze week de London Marathon hebben meegedaan”, klaagt hij. “Dan kan zo’n fietstochtje er toch wel vanaf.”

Een deel van zijn volgers trok zich van de fietstocht niets aan en focuste zich vooral op de opvallende gelijkenis tussen Gordon en zijn zoontje. “Wow, Oscar lijkt echt als twee druppels water op jou. Zelfs de intimiderende uitdrukking heeft hij al helemaal onder de knie!” 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Christel Persoon

    Benny, al die frustraties! Ik ben zelf geen wielertoerist maar een recreatieve fietser, de meeste doen het toch netjes hoor!

  • Benny van den Wyngaert

    Dat ze dan hier maar is komen . Want hier mogen de fietsers alles . Zoals gewoonlijk en binnenkort gaan ze weer bleten dat ze fietspaden nodig hebben terwijl de meeste op de baan rijden en soms 100km ver rond rijden voor niks alleen om interessant te doen en aan niks anders dan verkeersagressie doen

  • Eric Roeloffzen

    Parking kaai Antwerpen zondag bomvol ook buitenlandse no.platen Controle nul komma nul, hij is tenminste niet hypocriet.