Golden Globes-jurk van Lady Gaga is eerbetoon aan Judy Garland

Lady Gaga geeft een knipoog naar Judy Garland met haar Golden Globes-jurk.
Photo News/Instagram Lady Gaga geeft een knipoog naar Judy Garland met haar Golden Globes-jurk.
Lady Gaga (32) greep tijdens de Golden Globes helaas naast de award voor ‘Beste Actrice in een Drama’, maar ze slaagde er wél in om alsnog een mooi eerbetoon te brengen aan Judy Garland, de actrice die haar voorging in ‘A Star Is Born’.

De film is immers een remake van de versie uit 1954, waarin Garland de rol van beginnende zangeres Ally op zich nam. De Golden Globes-jurk van Garland kwam destijds van designer Jean Louis, terwijl die van Gaga het Valentino-label draagt, maar de twee kledingstukken lijken als twee druppels water op elkaar. Gaga’s jurk hint subtiel naar de kleur, volle rok en pofmouwen van Garland. 

Het was jammer genoeg een povere avond voor ‘A Star Is Born’. ‘Beste Drama’ won de prent onverwachts niet, en ook Bradley Cooper greep ernaast als ‘Beste Acteur’. ‘Beste Actrice’ ging niet naar Gaga, maar de Golden Globe voor ‘Beste Originele Song’ mochten zij en haar collega’s wel mee naar huis nemen voor het nummer ‘Shallow’. 

Lady Gaga op de rode loper van de Golden Globes.
Photo News Lady Gaga op de rode loper van de Golden Globes.
Lady Gaga op de rode loper van de Golden Globes.
Photo News Lady Gaga op de rode loper van de Golden Globes.
Lady Gaga met de Golden Globe voor ‘Beste Originele Song’.
Photo News Lady Gaga met de Golden Globe voor ‘Beste Originele Song’.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.