Goeie vriend getuigt: “Weinstein heeft slapeloze nachten na veroordeling”

EPA
Het leven na zijn veroordeling voor seksueel misbruik valt Harvey Weinstein (67) zwaar. Dat  heeft een goede vriend laten weten aan de New York Post. "Het gaat helemaal niet goed met hem, dit is een enorme klap.”

Weinstein heeft het volgens de vriend vooral moeilijk met z’n verlies aan status. "Eens was hij een gevierd man, die altijd omringd was met mooie vrouwen”, vertelt de bron. “Hij had prachtige huizen en leefde als een koning. En nu eet hij 's avonds een boterham met ham of kaas. Hij doet geen oog meer dicht en lijdt aan slapeloosheid. Zijn geest heeft geen rust en dat maakt hem kapot.” 

Weinstein maakt zich vooral zorgen om zijn kinderen, zo liet zijn advocaat Donna Rotunno eerder al weten. "Hij heeft nooit gewild dat zij dit moeten meemaken. Het is zijn grootste angst dat hij er niet meer voor hen kan zijn”, vertelde ze. De Hollywoodproducent heeft drie dochters uit zijn eerste huwelijk en een zoon en dochter uit zijn tweede huwelijk met Georgina Chapman.
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Catherine MISTIAEN

  Ik heb medelijden met Weinstein. Het waren tenslotte die actrices zélf die naar hem toegingen, en zich zélf aanboden, niet omgekeerd. De vrouwen die hem enthousiast kussen op vroegere foto's, werden daar niet toe gedwongen! Ik vind niets dapper aan 80 vrouwen die een zwakke man ten val brengen. Als een vrouw een vaginakaars aanbiedt, dan weet je waarschijnlijk niet goed wat de bedoeling is. Is dit een onschuldig kadootje, of zit er iets meer achter? Om van wakker te liggen, vind ik.

 • ANN LIMBOS

  Die vrouwen zullen nooit meer goed slapen.

 • Raphael Coryn

  Ik zou zeggen “bezin voor je begint” dan moet je geen zorgen maken.

 • Julien De Kerpel

  Ik geloof er niks van !

 • PETER VANDAELE

  Ik eet ook 's avonds boterhammen met ham of kaas. Alleen, ik verkracht of sexueel intimideer geen enkele vrouw.