Exclusief voor abonnees

Goedele Wachters en Stef Wauters slaan en zalven in een uniek dubbelgesprek: "VRT de oerbron van het nieuws? Sta me toe daaraan te twijfelen"

Stef Wauters en Goedele Wachters - Augustus 2018
Kristof Ghyselinck Stef Wauters en Goedele Wachters - Augustus 2018
Goedele Wachters (43) en Stef Wauters (50). Twee toonaangevende nieuwsankers van de VRT en VTM voor het eerst samengebracht. Het resultaat: een intrigerend en meeslepend dubbelinterview, waar met lof wordt gezwaaid, maar het ook meer dan eens Wauters versus Wachters is.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mathieu Peeters

  De laatste tijd is het nieuws van VRT neutraler en professioneler dan VTM.Laat ons hopen dat ze op deze wijze doorgaan .

 • Werner Humblé

  Kijk liever naar Goedele dan naar dat stijve gedoe van Danny Verstraeten en co

 • Marcq Adriaens

  Neutraliteit van VRT is ver te zoeken, niet alleen op het nieuws ook op andere programma's zelfs spelprogramma's zoals blokken en andere, steeds moet er de Spa bijgeroepen worden. Op de honderd vragen van blokken zitten er gegarandeerd een aantal over SPA en Groen in.

 • Guy Bevers

  Bij Goedele Wachters wordt vreselijk nieuws dragelijker.

 • Steven Moreels

  VRT nieuws heeft toch nog altijd wat meer voorzichtiger als het om sensatieberichten betreft. Een hond die op zijn achterpoten de krant uit de brievenbus haalt zal eerder op VTM nieuws komen.