Exclusief voor abonnees

Goede hekken maken goede buren: deze beroemdheden staan op voet van oorlog met omwonenden

Van links naar rechts: Hilary Duff, Robbie Williams, Madonna en Kanye West.
Fotomontage HLN Van links naar rechts: Hilary Duff, Robbie Williams, Madonna en Kanye West.
Beter een goede buur dan een verre vriend, maar dat geldt blijkbaar niet voor Hollywoodsterren. Heel wat beroemdheden liggen dan ook in de clinch met hun omwonenden. Zoals Gordon Ramsay (53), die er deze week van beschuldigd werd het coronavirus naar Cornwall te brengen, toen hij besloot vanuit Londen naar z’n tweede verblijf aan de kust te reizen. En zo zijn er nog. Van klachten, over stevige rechtszaken tot zelfs gewelddadige confrontaties: deze sterren bezorgen hun buren nachtmerries.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • WILLY ZACHEL

    Daarom kopen de écht super rijken tegenwoordig allemaal een onbewoond eiland Mel Gibson heeft er zelfs meerdere

  • emiel wouters

    Daarom ook dat zij nu eens goed moeten voelen, dat ze afhankelijk zijn van publiek En fans. Hopelijk moeten ze seffens niet bij de buren gaan bedelen om een boterham. En of ze er dan eentje krijgen is nog maar de vraag. Eigen schuld dikke bult.

  • Singh Roijakker

    Tja, zoals bij de gewone medemens dus. Niet meer of minder. Zo zie je dat al die beroemdheden ook maar gewone mensen zijn. Ze hebben alleen veel meer geld en daardoor beginnen ze te zweven.