Glennis Grace geeft Amerikaanse droom niet op

ANP Kippa
Het Amerikaanse management dat zich verbonden had aan Glennis Grace heeft met haar gebroken. Dat hebben Lauren Wolters en Josh Williams in een verklaring aan het programma RTL Boulevard gemeld. De Nederlandse zangeres geeft haar Amerikaanse droom echter niet op.

"Josh en ik willen Glennis het beste wensen met haar verdere carrière", stellen zij. "Helaas is dit vanaf het begin altijd een zeer onorthodoxe situatie geweest en is het niet echt soepeler geworden. We werken met niemand van onze klanten op deze manier en hebben niet de tijd of energie om door te gaan op dit pad.” Het managementteam beklemtoont dat het ‘niets persoonlijks is’. “Soms werken dingen gewoon niet in het bedrijfsleven en nemen partners een andere weg." Grace deed in september mee aan het programma ‘America's Got Talent’. Zij haalde de finale, maar wist geen plaats in de top 5 te bemachtigen.

Glennis heeft haar Amerikaanse droom echter niet op. De gesprekken die in de VS lopen neemt de zangeres voorlopig zelf over. “Ik heb al meteen gemerkt dat als er ergens een deur dicht gaat er een andere open gaat”, schreef Glennis op Instagram. Glennis laat ook weten dat ze het besluit van Wolters en Williams respecteert. “Al vind ik het niet erg professioneel dat ze deze persoonlijke mail met de media hebben gedeeld.”

Zie ook: Ontdekker ziet Glennis Grace finale ‘AGT’ verliezen

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Paul Vermeersch

    Amerika is niet meer wat het vroeger was. Ze mocht niet winnen omdat ze geen Amerikaanse is. Ze heeft een prachtige stem en hopelijk scoort ze toch eens een hele grote wereldhit.

  • Jurgen Van Den Bergh

    Meer dan genoeg talent in Amerika. Er is daar geen nood aan buitenlands talent. En zeker niet nu, in het Amerika van Trump met zijn 'America First'.

  • Edmond Dillien

    Uiteindelijk hebben ze een kaartengoochelaar verkozen gekregen omdat al wat er nog meedeed van zangtalent MIJLEN ver achter deze dame aan kwamen huppelen, wat zij deed was van het kaliber Whitney, J hud, Celine, Barbara, enz. en andere klokken van stemmen, pure pracht, en één die niet op Amerikaanse bodem mocht komen winnen precies.