Gigantische fenikstattoo van Ben Affleck is dan toch echt

Ben Affleck
EPA Ben Affleck
Ben Affleck is dit weekend opnieuw gefotografeerd met een enorme tatoeage op zijn rug. Twee jaar geleden beweerde hij nog dat de lichaamsversiering nep was.

De acteur werd eind 2015 voor het eerste gespot met de tattoo. Tijdens de promotietour voor zijn film Batman v Superman in 2016 vertelde hij in een interview met Extra TV echter dat de tatoeage niet echt was. "Hij is nep, voor een film", aldus Ben. "Ik heb wel een aantal tattoos, maar ik zet ze alleen op plekken waar je niet al te veel moeite hoeft te doen om ze te verbergen."

Dit weekend bracht Ben door op Hawaï, waar hij met Charlie Hunnam en Garrett Hedlund op het strand trainde voor hun Netflix-film Triple Frontier. Op foto's is de grote kleurrijke feniks duidelijk te zien. Het is niet duidelijk waarom Ben eerder deed alsof de tatoeage niet permanent was.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Edmond Dillien

    Om wat met de reporters te kunnen lachen zeg je toch gewoon, nee die is niet echt, en dan jaren later vragen die zich af ,waarom wou hij dat toen niet geweten hebben? Gratis reclame, he pipo's daar komt boer zoekt varken zelfs aan uit.