Exclusief voor abonnees

Getroebleerde acteur schiet ex-lief neer en pleegt daarna zelfmoord, voor ogen van schoonmoeder: “Er was overal bloed”

Hagen en Erica in betere tijden
Facebook Hagen en Erica in betere tijden
Dinsdagavond speelde zich een waar drama af in het huis van Erica Price (34) in Kentucky. Haar ex-vriend, acteur Hagen Mills (29), drong haar woning binnen, schoot haar neer en pleegde daarna zelfmoord. Haar moeder zag het allemaal voor haar ogen gebeuren. 

Wanneer Erica Price haar moeder Tammy vraagt om dinsdag op baby Mila te komen babysitten, heeft ze nog geen vermoeden van het drama dat zich dan zal afspelen. Tammy zegt graag toe en de avond verloopt initieel rustig. Maar dan klopt Hagen Mills, de ex van Erica en vader van Mila, aan de deur. “Ik dacht eerst dat het m'n zoon was", zegt Tammy. “Maar toen het tot me doordrong wie er aan de deur stond, probeerde ik ze te sluiten. Hij werkte zich echter naar binnen, en ik zag dat hij een pistool had. Hij richtte dat op mij, maar zei dat hij me geen kwaad zou doen. Hij wilde alleen binnenkomen en wachten." Hagen bindt Tammy’s handen vast met duct tape. “Ik probeerde hem te kalmeren, maar het was duidelijk dat hij z'n verstand verloren was. Mila was doodsbang, hysterisch. Ik probeerde haar te troosten, wilde haar zeggen dat het allemaal wel in orde zou komen.” 

Je hebt 24% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • fabrice Hubaut

    Het menselijk brein, er zijn kosten aan en mensen die het kunnen doorgronden.