Geruchtenmolen draait op volle toeren: heeft George Clooney een geheime dochter met ex Stacy Keibler?

Links: George Clooney. Rechts: het gezinnetje van Stacy Kleiber met vooraan Ava
Photonews/Instagram Links: George Clooney. Rechts: het gezinnetje van Stacy Kleiber met vooraan Ava
Volgens Duitse media heeft George Clooney (58) geen twee maar drie kinderen. Ava Grace, het vierjarige dochtertje van ex-vriendin Stacy Keibler (39), zou namelijk ook een kind van de acteur zijn.

Uit zijn huwelijk met Amal Clooney heeft George twee kinderen: Ella en Alexander (2). Volgens Duitse media heeft de tweeling echter nog een halfzusje: Ava Grace, het dochtertje van Clooney’s ex Stacy Keibler. Die zou opvallende gelijkenissen vertonen met George. Zo opvallend zelfs, dat Jared Pobre, de echtgenoot van Stacy argwaan kreeg en George naar verluidt om een vaderschapstest vroeg. 

George en Stacy hadden van eind 2011 tot juli 2013 een relatie. Na hun breuk zouden de twee echter nog regelmatig afspraakjes gehad hebben - ook al was Stacy ondertussen al met Jared samen. Enkele maanden later werd Ava Grace geboren. 

Voor Amal Clooney, die bijna vijf jaar getrouwd is met George, komt het nieuws als een schok, vertelt RTL-correspondent Dan Farrington. George en Stacy hebben in ieder geval nog niet op de geruchten gereageerd. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.