Gert Verhulst opnieuw samen met ex Ellen

Gert Verhulst en Ellen Callebout.
Gert Verhulst en Ellen Callebout.
Zowel Josje Huisman als Gert Verhulst zijn niet lang bij de pakken blijven zitten na hun stukgelopen relatie. Het Nederlandse K3-lid is inmiddels samen met Johnny de Mol, zoon van multimiljonair en tv-goeroe John. Gert van zijn kant keerde terug naar zijn ex Ellen, zo schrijft 'Dag Allemaal'.

Gert (44) en de tien jaar jongere Ellen leerden elkaar vijf jaar geleden kennen in haar restaurant in Blankenberge. Daar ging Gert geregeld iets eten na zijn optredens. Toen Kathleen echter besloot om K3 te verlaten en Josje in beeld kwam, verloor Gert stilaan zijn hart aan het jonge blonde geweld. Pas jaren later kwamen de twee echt als een koppel naar buiten, maar die relatie was dus geen lang leven beschoren.

"Je geliefde die zijn hart verliest aan een ander, een grotere bron voor amoureuze pijn is nauwelijks denkbaar. En het knaagt ook onvermijdelijk aan je zelfvertrouwen. Maar kennelijk zijn Ellens gevoelens voor Gert zo sterk dat ze, ondanks alles, toch hun vroegere relatie wil voortzetten, dat is bij Studio 100 nu algemeen geweten", luidt het in Dag Allemaal.

Josje Huisman op Rock Werchter begin juli.
Josje Huisman op Rock Werchter begin juli.