Gerard Joling: "Ik weet niet of ik ooit nog met Gordon wil samenwerken"

Gerard Joling en Gordon
ANP Kippa Gerard Joling en Gordon
De biografie van televisiepresentator Gordon Heuckeroth (49) doet heel wat stof opwaaien bij onze noorderburen. Gordon rekent in het boek onder meer af met Gerard Joling, met wie hij talloze programma's maakte die ook bij ons op televisie verschenen. Die zei nu in een talkshow dat hij niet weet of hij met hem nog wil samenwerken.

"We zijn gevraagd deze zomer een programma te maken, maar ik denk erover dat af te laten glijden", zei Joling vrijdagavond in de talkshow 'Jinek'. Volgens 'Geer' is 'Goor' te ver gegaan in zijn biografie en dat vindt ook de moeder van Gerard Joling. Zij zei tegen haar zoon dat hij niet meer thuis welkom is al hij blijft werken met Gordon. "Het zou kunnen dat ik naar haar luister."

Joling heeft "mededogen" met Gordon zegt hij ook nog. "Ik vind het hartstikke jammer, zeker gezien we zoveel mooie tv hebben gemaakt voor de ouderen." De zanger was 'overvallen' door Gordons boek, dat woensdag verscheen. "Je kunt niet zomaar overal maar roepen met wie je het doet of waarom je het doet. Er zijn ook zoveel positieve dingen gebeurd, waarom schrijf je daar dan niet over?"
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lydia Appelmans

  Hoe meer schandalen hoe meer geld een boek opbrengt

 • Chris Hom

  Schone schijn hun programma's.... als t maar opbrengt. Totaal geen etiquette die uitspraken !

 • Lucynda van der Does

  Als Geer nog iemand zoekt die hem een programma lang beledigd, ik ben beschikbaar vanaf half mei.

 • Ian Vandenbossche

  Reclame voor dat boek. Delen in de winst. 2 Slimme tv makers.

 • Monique De Wilde

  Goed verdiend en bedankt voor de bewezen diensten meer kun je daar niet op zeggen . Zoiets schrijf je niet in biografie , van een vriend of collega punt uit , maar ben al regelmatig verschoten uitspraken van goor .... Siert hem niet ....