George Clooney in ziekenhuis na scooterongeluk

Reporters
George Clooney (57) is volgens Italiaanse media betrokken geraakt bij een auto-ongeluk in Italië. De acteur zou op Sardinië met een scooter tegen een pick-up zijn gebotst.

De Hollywoodacteur reed naar verluidt met zijn scooter over een weg ter hoogte van Costa Carolina op Sardinië waar hij een kerende auto niet kon ontwijken. Clooney is momenteel in Italië voor opnames van de serie 'Catch 22'. Op foto's, die op sociale media de ronde doen, is te zien dat de voorruit van de wagen bij de botsing is gebroken.

Volgens de krant La Nuova is de acteur naar de spoedafdeling van het Giovanni Paolo II-ziekenhuis gebracht. Daar kreeg hij het gezelschap van zijn vrouw Amal. Na onderzoeken mocht de Hollywoodacteur weer gaan. Volgens de krant heeft Clooney kneuzingen aan een arm en een been.

Photo News2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Danny Holdensrath

    In Sardinië zijn de verkeersborden versieringen van de baan. Niemand houdt er rekening mee.

  • Danny Holdensrath

    Italië is erg voor het verkeer in Sardinië driedubbel. De gebods- en verbodstekens zijn beschouwd als versiering van de baan.