George Clooney had niet verwacht dat hij nog een gezin zou stichten: “Alles veranderde onverwacht”

EPA
George Clooney (58) had op zijn leeftijd eigenlijk niet meer verwacht nog te trouwen en kinderen te krijgen. De acteur, die in 2014 trouwde met Amal Alamuddin en in 2017 voor het eerst vader werd, leefde hier dan ook niet bewust naartoe, zegt hij.

Het gebeurde gewoon. "Ik had niet verwacht dat ik op dit punt in mijn leven nog kinderen en een vrouw zou krijgen, maar toen stapte Amal mijn leven binnen. Alles veranderde onverwacht op prachtige wijze.”

De acteur heeft geen spijt dat hij pas zo laat in zijn leven is gesetteld. "Ik heb altijd keihard gewerkt en ik geloofde ook dat ik dat moest doen. Er zijn genoeg dingen die ik anders had willen doen, maar als het dan uiteindelijk toch zo afloopt dan denk ik dat dat nodig was.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Maraia Ceraia

    Wat een prachtige vrouw !