Gelukt: Hugh Hefner trouwt Crystal Harris

Tweede keer, goede keer: Playboybaas Hugh Hefner (86) is eindelijk getrouwd met zijn laatste vlam, Crystal Harris (26). De trouwerij werd al aangekondigd eind 2010, maar 5 dagen voor de grote dag in juni 2011 blies Crystal de verloving op. In 2012 kwamen ze weer samen, en op de laatste dag van het jaar (plaatselijke tijd) vierden ze hun ja-woord in intieme kring in de Playboy Mansion in Los Angeles. Het is het derde huwelijk voor Hefner.

Op Twitter veranderde ze ondertussen haar naam naar Crystal Hefner, al was ze niet altijd zo enthousiast over het huwelijk.

Op ontdekking... of slechte seks?
De piepjonge Crystal kreeg koudwatervrees. "Ik had nog tijd nodig bepaalde dingen te ontdekken. Ik was al heel jong naar de Mansion verhuisd, ik was pas 21 of 22", legt de Playmate uit aan Us Weekly.

"'De periode zonder Hef en zonder de Mansion deed me beseffen dat ik uiteindelijk toch hier thuis hoor. Hij ziet mij graag, ik zie hem graag. Onze relatie is beter dan ooit, we zijn blij en gelukkig."

Klinkt goed, maar andere bronnen schilderen een ander plaatje. Na de breuk in 2011 zou Crystal gezegd hebben dat ze maar één keer intiem was geweest met Hef, en dat was memorabel op de slechtste manier mogelijk:


"Het duurde gelijk 2 seconden. Dat was erover voor mij, ik had het gehad. Ik ben weggegaan. Hef windt me gewoon niet op", zou de slanke blondine hebben gezegd. "Hij doet ook nooit zijn kleren uit. Ik heb hem nog nooit naakt gezien."

Raadsel
Hoe en waarom ze terug samengeraakt zijn, is een raadsel. Het lijkt er alvast op dat Hefner achter de zaak zat: "Wat mij betreft, blijf ik met haar getrouwd tot ik sterf. Het leeftijdsverschil tussen ons doet er niet toe. De tijd die ik nog heb, wil ik met haar doorbrengen."

Crystal vierde haar aanstaande bruiloft met een bridal shower in Disneythema. "'Mijn favoriete film is 'De Kleine Zeemeermin', dus kreeg ik een taart met Ariel op. Ik wilde zeker geen lingeriefeestje, ik heb al lingerie genoeg."

Liefdesleven
Crystal is de derde vrouw van Hugh Hefner. In 1949 trouwde hij voor het eerst met Mildred Williams. Zij had opgebiecht vreemd te zijn gegaan terwijl hij in het leger dienst deed. Een bekentenis die hem 'kapot' maakte, en waarvoor hij in ruil met zoveel vrouwen mocht slapen als hij wilde in de hoop het huwelijk te redden. In 1959 scheidde het stel. Ze kregen één dochter: Christie.

In 1989 waagde Hugh opnieuw de sprong met Kimberley Conrad. Uit het huwelijk kwamen twee zonen voort: Marston en Cooper. In 2009 zijn ze officieel gescheiden.

Ondertussen had Hugh onder andere relaties met Playmates Holly Madison, Kendra Wilkinson, Bridget Marquardt en Brande Roderick. De drie eerste zijn de beroemdste: zij waren de gezichten van de realityreeks 'Girls of the Playboy Mansion'. Ondertussen zijn ze alledrie vertrokken uit de villa en hebben ze een relatie. Kendra kreeg een zoon, Holly zal in 2013 bevallen van haar eerste kindje.

AFP
EPA
Photo News
AP