Ga naar de mobiele website
^ Top

FOTO's: Deze hoeve verkoopt Axel Witsel voor 'slechts' 2,25 miljoen euro

Instagram Axel Witsel
Twee jaar geleden investeerden Axel en zijn vrouw Rafaella in een gigantische hoeve in Tongeren, met een prachtig domein van 8.800 m² en een overdekt buitenzwembad. Maar nu de Rode Duivel in China speelt, kan hij er nog nauwelijks van genieten. Dus heeft Witsel het unieke pand op de markt gezet. Voor 2.250.000 euro kan het stulpje van jou zijn.

Toen hij nog voor Sint-Petersburg speelde, zakte Witsel met zijn gezin nog regelmatig naar Tongeren af. Maar de reis vanuit China, de Belg speelt nu bij Tianjin Quanjian, naar Limburg blijkt iets minder evident. 

De hoeve uit 1850 ligt in de buurt van de Tongerse hippodroom. Witsel en Raffaela kochten het stulpje in 2015 geleden voor 1,3 miljoen euro en hebben het vervolgens volledig naar hun eigen smaak ingericht. Daar kwam een investering van één miljoen euro aan te pas. Nu staat het gebouw te koop voor 2,25 miljoen.

rv
rv
rv
rv
rv
rv3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • M R

    Ben geen hater maar zij hebben dus totaal geen smaak, als ik voor zo veel geld gerenoveerd had, dan zag mijn dochtertje haar kamer er niet uit als een oud CLB turnzaaltje

  • kelly stroobantd

    Zeer mooi! En dat voor tegen een balletje te sjotten ! Hihi

  • kim kar

    Zoooottttt

Meld een bug