Felicity Huffman op 13 mei al voor de rechter

EPA
Actrice Felicity Huffman meldt zich op 13 mei weer in de rechtbank. De ‘Desperate Housewives’-ster zou eigenlijk op 21 mei schuld bekennen in de grootschalige studiefraudezaak, maar de zitting is vervroegd omdat de hoofdaanklager niet beschikbaar is op die datum. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

De actrice behoort tot een groep van meer dan dertig ouders die ervan worden verdacht geld te hebben betaald om hun kinderen op prestigieuze universiteiten te krijgen. Huffman wordt ervan beschuldigd 15.000 dollar te hebben betaald om de score van haar dochters examen op te krikken. Eerder deze maand bekende de actrice schuld. "Ik erken mijn schuld en heb diepe spijt en schaam me voor wat ik heb gedaan", zei Huffman eerder. "Ik zal de consequenties die hieruit voortkomen aanvaarden.”

Ook Full House-actrice Lori Loughlin is aangeklaagd in de zaak. Zij wordt ervan verdacht een half miljoen dollar te hebben betaald om haar twee dochters op de universiteit te krijgen door ze in te schrijven als leden van het roeiteam. Beide meiden hebben echter nog nooit op een roeiboot gezeten. Loughlin ontkent schuld. Ze moet zich op 3 juni weer melden in de rechtbank.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.