Fans zijn er haast zeker van: de baby van Kim Kardashian heet Bear

Kim Kardashian en haar man, Kanye West.
AFP Kim Kardashian en haar man, Kanye West.
Sinds de geboorte van het vierde kind van Kim Kardashian en Kanye West vorige week, zijn fans op zoek naar aanwijzingen over de naam van de baby. Die denken ze nu te hebben gevonden... Consensus onder de volgers van Kim is dat het jongetje de naam Bear heeft gekregen.

De theorie is voornamelijk gebaseerd op een emoji van een teddybeer die Kim plaatste bij een aantal foto’s van haar babyshower afgelopen week. Daarnaast denken de fans dat de naam een verwijzing is naar de Chicago Bears, het rugbyteam uit de thuisstad van Kanye. Vorig jaar eerde het stel de afkomst van de rapper al met een babynaam: hun jongste dochtertje heet Chicago.

Kim zelf hintte eerder op de naam Rob, naar haar in 2003 overleden vader Robert. In de talkshow van Jimmy Kimmel vertelde ze al goedkeuring te hebben van haar broer Rob, die ook naar hun vader vernoemd is. Maar, zo liet de realityster weten, de beslissing zou pas gemaakt worden als de baby er eenmaal was. Fans speculeren al langer dat ook Don, naar Kanyes overleden moeder Donda, kanshebber is.

Kim en Kanye hebben naast hun kersverse telg en Chicago nog een zoon en een dochter: Saint (3) en North (5).
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.