Fans maken zich zorgen om fel vermagerde Céline Dion

Photo News
Céline Dion (50) viel op tijdens de Parijse modeweek waar ze te gast was. De Canadese zangeres zag er onrustwekkend mager uit en dat is haar vele fans op sociale media niet ontgaan.

De ‘My Heart Will Go On’-zangeres maakte haar opwachting tijdens de modeweek in Parijs om er de show van de Franse ontwerper Alexandre Vauthier bij te wonen. Samen met een bevriende danser nam ze plaats op de eerste rij en daarbij viel meteen op hoe mager de zangeres geworden is. Naast vele gemene commentaren, waren er online ook heel wat fans die zich oprecht ongerust maakten over de gezondheid van de zangeres. “Dit is toch echt niet meer gezond?”, klinkt het ongerust.

Photo News11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pat Jorisse

  Iemand heeft haar nochtans wijsgemaakt dat ze er goed uit ziet. Anders had ze zo’n pose niet aangenomen. Zielig.

 • werner Van der Kelen

  Erg, heeft medische hulp nodig, anders is ze een vogel voor de kat

 • Leon Van der Neffe

  Sommige mensen worden dikker bij het ouder worden en sommige vermageren. Ikzelf behoor ook tot deze laatste en gelijk wat ik doe, er komt geen vet bij.

 • Juliette Francois

  Wat Danny zegt, klopt wel hoor. Er zijn best wel wat vrouwen die zich uithongeren en met anorexia kampen op middelbare leeftijd. Die vrouwen verliezen niet gek veel vet maar vooral veel spieren waardoor ze er alleen maar ouder uitzien en roofbouw plegen op hun lichaam. Magerzucht is niet hetzelfde dan slank. Céline heeft bovendien ook nog eens een lang gezicht en dito nek, niet echt flatterend.

 • Jo Van Caenegem

  'Fel vermargerd'?! Dat is een understatement van formaat hoor.