Fans lachen met de verloving van Paris Hilton en wel hierom

Paris Hilton en haar verloofde
Instagram Paris Hilton en haar verloofde
Paris Hilton is afgelopen weekend ten huwelijk gevraagd door haar vriend Chris Zylka. De hotelerfgename deelde dinsdag enkele foto's van het aanzoek op haar Instagrampagina, maar vooral de video van het aanzoek zorgde voor hilariteit bij haar fans.

Op de video is namelijk te zien hoe Chris op één knie gaat, de grote vraag stelt en Paris haast meteen 'ja' zegt, het doosje met de ring uit zijn handen grist en Chris omhelst en kust. De blondine geeft haar vriend niet eens de kans om de ring ter waarde van 1,66 miljoen euro rond haar vinger te schuiven. Dat deed Paris gewoon zelf.

Fans vinden de video bijzonder grappig, dat blijkt uit de vele reacties op Instagram. "Ligt het aan mij of denkt Paris gewoon: oh my god, geef mij die ring" en "Ze geeft hem niet eens een kans om de ring rond haar vinger te schuiven", zijn maar twee van de reacties.

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

Een foto die is geplaatst door Paris Hilton (@parishilton) op
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Tina Colpaert

    oharme zijn er echt mannen die hun zo belachelijk willen laten maken???

  • Peter Buyck

    Dit lijkt me eerder liefde voor hebzucht dan liefde voor de man.